Steeds meer mensen lijden aan haaruitval en kaalheid. Dat kan genetische oorzaken hebben, maar ook het gevolg zijn van geneesmiddelen of een medische behandeling. Haarwerkspecialist Sam Bonte stelt u een revolutionaire oplossing voor: ContactSkin

Het is een flinterdun transparant vliesje waaraan het haar bevestigd is. Deze kunstmatige huid wordt stevig aan uw scalp vastgemaakt en in model gebracht, precies zoals u het wil. Het werkt dus veel efficienter dan een pruik om haaruitval tegen te gaan.

U geniet hierdoor van heel wat voordelen:

Discreet
Het Haarstukje van ContactSkin is van uitzonderlijke kwaliteit. Het heeft een mooie glans en ziet er perfect gezond uit. Bovendien zijn zowel de overgang naar uw natuurlijk haar als de kunstmatige huid uiterst discreet en onopvallend. Net als een lens rond uw hoofdhuid!

Elke 6 weken een nieuw kapsel
Elke 6 weken brengt u ons een bezoek en vernieuwen we uw haarsysteem. Zo kan u telkens een nieuwe snit kiezen en zelfs uw haar laten groeien, zodat het nog natuurlijker overkomt!

Geen beperkingen
U kan zonder problemen sporten, douchen, naar de sauna gaan en uw dagelijkse activiteiten uitvoeren.

Elke dag een ander model
U kan uw haarstukje eindeloos modelleren met onze eigen professionele shampoos en stylingproducten. En omdat de kunstmatige huid vrijwel onzichtbaar is, kan u uw haar probleemloos naar achter kammen of drogen.